Дейвид Шуимър: Бях влюбен в Дженифър Анистър и тя в мен, но не се получи!

0
563

Дейвид Шуимър призна чувствата си към Дженифър Анистън!

Една от емблематичните двойки от екрана Рейчъл и Рос са били на косъм да пренесат романса си и в реалния живот. Дженифър Анистър и Дейвид Шуимър са си падали един по друг още от първия епизод на „Приятели“.

Рос и Рейчъл
Рос и Рейчъл са се харесвали и извън екрана

„Още като я видях, се влюбих в нея. Беше толкова нежна, като цвете. Бях луд по Джен и това се пренесе и в сериала.“, спомня си Шуимър.

Той обаче така и няма шанса да се залюби с колежката си, тъй като по това време тя си има сериозен приятел. След като се разделя с него, се случва нещо интересно. И Анистън си пада по Дейвид, но пък тогава той вече има приятелка.

„Мисля, че нищо не се случи между нас, защото все се разминавахме. Винаги някой от нас беше обвързан и не успяхме да започнем връзка“, споделя екранният Рос.



След като Дженифър Анистър се омъжва за Брад Пит, мечтата на Дейвид Шуимър, че някога ще бъде с нея, угасва напълно. Това обаче се отразява добре на сериала, понеже двамата запазват професионализъм.

„Ако се бяха събрали и после не се беше получило, щеше да се отрази много зле на сериала, можеше дори да го провали“, смята Кортни Кокс, която изигра Моника Гелър в култовата комедия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.