МВР издирва ученика Тошко под дърво и камък

0
510

Близките на изчезналото момче са разтревожени и изплашени за съдбата му

МВР издирва ученика Тошко Кочев Сн: МВР

Тошко Надеждев Кочев е на 17 години от София.

На 27 декември 2021 г. Тошко излязъл от дома си. До момента от него няма никаква вест.

Тошко Кочев е висок 180 см. Има пълно телосложение. Тошко има големи кафяви очи и гъсти тъмни вежди. Косата му е тъмно кестенява, а кожата светла.

Майката на Тошко предполага, че на 27 декември е облякъл черен анцуг и двулицева шушлякова грейка. Едната страна е черна, а другата е бяла.Маратонките на Тошко са черни, но имат бели летни от двете страни.

Майката споделила пред служителите от “Издирване”, че ученикът има хиперактивно поведение.

Младежът все още може да се намира на територията на София. Но е възможно да е отпътувал към близките населени места. Или в друга част на страната.

Възможно е да сте го видели на гарата или на автогарата. Може да сте го засекли в някоя от търговските вериги или в парка.

Тошко Кочев е в неизвестност от 27 декември 2021 Сн: МВР

Ако някой от вас е виждал момчето от снимката в София или на друго място в страната, обадете се на тел. 112. На дежурната част при Второ РУ към СДВР на тел. 02/9820820. Или в Звено “Издирване” във Второ РУ при СДВР на тел. 02/9820838.

Можете да оставите съобщение в най-близкото до вас полицейско управление.

Информацията, с която разполагате може да ви изглежда незначителна. Но за разследващите може да се окаже изключително ценна и с ваша помощ лесно и бързо да открият изчезналото момче. А след това да го върнат обратно при неговите близки.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.