Гал Сасон: Третият за 2023 г. Ретрограден Меркурий приключва

0
215

Полезна информация

Гал Сасон, Сн: ФБ

Третият  за 2023 г. Ретрограден Меркурий протече в периода от 23 август до 15 септември 2023 г.

Част от него съвпадна и с Ретроградна Венера.

Първият ретрограден Меркурий за настоящата 2023 г. започна още на 29 декември през 2022 г. и приключи на 18 януари в новата 2023 г.

Вторият започна на 21 април 2023 г. и приключи на 15 май 2023 г., припомниха от   bgonair.bg.



Гал Сасон обяснява, че Ретроградният Меркурий изисква нещата да се случват по два пъти. И се наблюдава изкривяване на информацията. По тези причини трябваше да бъдете внимателни.

Ако предварително сте планирали ваши дейности. Пътувания, покупка на имоти, автомобили, ремонти и други. Провели сте необходимите преговори и проучвания, можехте да си довършите делата.

Но ако тогава започвахте тези дейности и проучвания, беше по-добре да ги отложите за времето, когато Ретрограден Меркурий приключи (15 септември).

Поради изкривяване на информацията през този период беше възможно да не догледате някои важни детайли в договорите или в самите стоки. И след време да разберете, че сте допуснали грешка. Или да изберете стока, която ще даде дефект, който не сте успели да предвидите в момента на покупката.

Гал Сасон съветваше по време на Ретрограден Меркурий да не подписвате нови договори, да не правите промени по вече съществуващите. Да не сменяте вашата работа, да не се впускате в нови любовни авантюри и други.

През този период беше добре да обърнете внимание на изминалите месеци и седмици. Да си направите анализ и равносметка за постигнатото и да начертаете своите нови планове за бъдещето. Но тяхното реализиране трябваше да започне едва, след като Ретрограден Меркурий приключи – 15 септември.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.