Ето как ще повлияе мощното пълнолуние в Стрелец на всяка една зодия (I част)

0
689

Стойте далеч от кавги, защото това, което ще кажете няма да е във ваша полза

 

зодия
Стойте далеч от кавги, защото това, което ще кажете няма да е във ваша полза

Астролозите алармират, че тази вечер ще настъпи мощно пълнолуние в Стрелец. Освен това те разкриха и как ще повлияе то на всяка една зодия.

Мощното пълнолуние в Стрелец предполага силно планетарно влияние. Стрелецът е от онези знаци, които биха дали блясък и лъч светлина на всяка една ситуация, без значение колко мрачна изглежда тя.

Определено ще се нуждаете от това, имайки предвид фактът, че предстои сериозно раздвижване на планетите през това време. Не е изключено дните ви да са изпълнени с напрежение, гняв и интензивност през този период.

Въпреки целият този хаос, пълнолунието в Стрелец, ще ви помогне да видите положителната страна на случващото се около вас.



Ето как се очаква да повлияе мощното пълнолуние на всяка една зодия:

Овен
Несъмнено е доста изкушаващо да живеете в свят на заблуди и да си затваряте очите да неприятните факти. Въпреки това трябва да бъдете изключително внимателни по отношение на действията, които ще предприемете. Именно от тях зависи бъдещото ви развитие и растеж в професионален план.

Бъдете особено внимателни

Телец
Не е изключено да се разочаровате сериозно от някой от колегите ви. Някой от тях ще направи опит да ви откаже от нещо, което е във ваш ущърб. Най-добре не се поддавайте на външно влияние. Осигурете си достатъчно време, в което да си съберете мислите, за да не съжалявате на по-късен етап.

Близнаци
Човек, който ви е разочаровал наскоро, ще направи опит да затопли отношенията си с вас. Въпреки това останете нащрек и не му се доверявайте напълно. Напоследък определено не ви липсваха разочарования и предателства. Ако сте в състояние да смекчите границите си с прошка, направете го.

Рак
Съветът на астролозите към вашата зодия е да започнете да се доверявате на интуицията си. Крайно време е да направите и нещо необичайно за себе си, което ще ви донесе радост. Стойте далеч от спорове, без значение дали става въпрос за личния ви живот или за службата.

Лъв
Животът ви наистина може да се превърне в приятна разходка в парка в слънчевия ден. Крайно време е да спрете да се товарите с повече работа, отколкото можете да свършите. Бъдете особено внимателни и с парите.

Дева
Опитайте се да се оттеглите от напрегнатата ситуация, преди да сте успели да кажете неща, за които ще съжалявате на по-късен етап. Драмите определено не са във ваша полза, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.