Това им е тайната на идеалните чеснови пилешки хапки пане

0
493

Тези чеснови пилешки хапки пане стават уникални

чеснови пилешки хапки
Това им е цаката на идеалните чеснови пилешки хапки пане

Предлагаме ви рецептата за най-вкусните и идеално приготвени чеснови пилешки хапки пане. Много са лесни, само следвайте точно указанията. Ще видите, че ще останете повече от доволни.

Трябват ни един килограм пилешки гърди, три скилидки чесън, три лъжици царевично брашно, четири яйца, галета, червен пипер, черен пипер, кориандър, сол на вкус.

Първо трябва да си сварим пилешките гърди. След това си ги отцеждаме от водата и месото си го накъсваме на по-едри парчета.

Може и да си го нарежете на големина, каквато вие си искате и харесвате.



После хубаво си пресоваме чесъна и го втриваме обилно в месото. Останалите подправки си ги смесваме заедно, разбъркваме ги и си овалваме пилешките хапки в тях.

След това всяка от тези хапки си я потапяме хубаво първо в брашното, а после в разбитите вече яйца. Накрая я овалваме в галетата.

Ако пък искаме пилешките хапки да станат още по-пухкави, топкаме ги за последно отново в яйцата.

После е ясно – пускаме ги да се пържат на котлона и на маслена баня от всички страни, докато се зачервят и станат напълно готови.

Идеални са, както за предястие, така и за уникална мезе. А може и спокойно да се нахраните с тях и с малко свежа салата.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.