Щастлив ден за принц Хари и Мегън Маркъл

0
218

Денят на Свети Георги е специален за англичаните

Щастлив ден за щастливите родители – малкият Арчи навърши 3 годинки Сн: ФБ

Свети Георги е един от закрилниците на Англия. Неговият кръст присъства във флага на страната. Заедно с кръстовете на Свети Андрей Първозвани и на Свети Патрик. На Острова наричат флага Юниън Джак.

Дали е поличба или не, но точно на Гергьовден преди 3 години херцогиня Мегън роди момченце. Тогава  много хора се надяваха, че името на тяхното бебе ще бъде свързано със Свети Георги.

Първородният син на принц Уилям и херцогиня Кейт е принц Джордж. Той е кръстен както на Свети Георги, така също и на бащата на Кралицата крал Джордж Шести.

Преди три години, няколко дни след раждането, Мегън Маркъл и принц Хари обявиха, че бебето се казва Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.



Маунтбатън е фамилията на принц Филип, а Уиндзор на британската кралица.

Принц Хари и Мегън Маркъл представиха новородения наследник на Кралицата и на нейния съпруг принц Филип непосредствено след раждането. Снимките от събитието се превърнаха в поредния хит в социалните мрежи.

По случай третия рожден ден на малкия Арчи, в социалните мрежи се появи неизвестна снимка на принц Хари и бебето с Арчи в компанията на принц Чарлз. Можете да я видите качена на видеото долу.

Датата 2 май беше щастлив празник в семейството на принц Уилям и херцогиня Кейт.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.