Уникални пържени филийки с плънка (да си оближеш пръстите)

0
136

Тези пържени филийки с плънка са неустоими

пържени филийки с плънка
Чудни са тези лесни пържени филийки с плънка

Предлагаме ви рецептата за уникални пържени филийки с плънка, които са наистина неустоими. Веднъж да си ги направите, ще ги приготвяте постоянно, защото са повече от вкусни. Ще останете доволни.

Трябват ни един хляб, 200 грама шунка, 200 грама кашкавал, два домата, пет яйца, две лъжици вода, щипка сол.

Първо трябва да си отрежем хляба през средата по дължина, за да се получат две половини. От тях после си нарязваме филии с дебелина към 6 сантиметра.

Точно тази дебела филия после ще се превърне в джобче като й направим един разрез през средата, но без да прокарваме докрай ножа. Домата, кашкавала и шунката си ги нарязваме на тънки парчета.



След това в разреза на джобчето си слагаме по едно парче и от трите продукта – тоест си ги “скриваме” в средата на филийката. А отделно в една купа си разбиваме хубаво яйцата, заедно с две лъжици вода и малко солчица.

Всяко от джобчетата, които сме напълнили с вкусните продукти, си го потапяме в яйцата, а след това го слагаме да се пържи в силно загрятото олио като пържим и от двете страни.

Ако обаче пържените филийки или джобчета после ви се сторят прекалено мазни, може спокойно да ги отцедите върху обикновена кухненска хартия.

Стават чудно вкусни тези пържени филийки с плънка и сме сигурни, че ще ви харесат много повече от традиционните, които си знаем от години. А и как няма, след като са толкова по-богати и апетитни. А и се правят наистина лесно и скоростно.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.