Това е точният хороскоп за зодия Близнаци до края на 2022 година

0
257

Зодия Близнаци е най-динамичната в целия зодиак

Добри шансове за зодия Близнаци през 2022 г. Сн: ФБ

Вашият ум постоянно работи на пълни обороти.

Вие сте двигатели и инициатори на нови идеи и на полезни рационализации.

Като цяло 2022 година е добра за вас.

До края на годината необвързаните ще срещнете своята сродна душа. Ще преживеете невероятни моменти, които ще помните цял живот.



Нормално е тези от вас, които не са обвързани да пожелаете да узаконите вашата връзка с брак. Но трябва да изчакате да излезем от Ретрограден Меркурий.

Вторият за 2022 г. Ретрограден Меркурий започна на 10 май. Когато приключи можете спокойно да се впускате във всякакви нови начинания.

По отношение на финансите, няма да изпитвате липса на средства. Работата ви върви добре. Ако желаете по-добри възможности за професионална реализация, можете да се възползвате от неочакваните шансове, които ще се появят пред вас.

Не давайте пари назаем. Можете да си навлечете проблеми и да не успеете да си върнете средствата обратно.

Здравето ви също е добро.

Пазете се от настинки. Избягвайте студени напитки в летните жеги. Не купувайте храна от непроверен търговец. Можете да си навлечете стомашно-чревни разстройства и натравяния.

Късметът никога не изоставя представителите на зодия Близнаци.

Така ще бъде и през следващите месеци. Не се доверявайте на случайни хора, защото може да ви предадат. Вашите постижения е възможно да обострят човешката завист и злоба. И някой „приятел“ може да реши да ви забие нож в гърба.

По случай рождения ви ден си направете личен подарък – някакъв талисман или малка икона на светец, които да ви пазят от настоящите и бъдещи врагове.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.