Психолог: Вашият любим цвят разкрива вашия характер (част 1)

0
156

Любимият ви цвят е показателен за вашия характер

Вашите любими цветове разкриват вашия характер Сн: ФБ

Отново на пощата на topactualno.com получихме писмо от психолога Катя Димитрова.

Г-жа Димитрова зарадва всички читатели на topactualno.com с коментарите, които е подготвила.

За любителите на червения цвят Катя Димитрова казва, че вие носите огнен темперамент и бурно желание да определяте правилата на живота. Не случайно облеклото на кралете и на царете винаги е огнено червено на цвят. Вие, които обичате червения цвят,  сте общителни. Обичате различните предизвикателствата и приключения. Не харесвате скучното ежедневие.

Ако вашият любим цвят е жълтият,  вие притежавате явно изразен интелект. По природа сте любознателни и умни, енергични в действията и  спокойни по душа. Жълтото е цветът на Слънцето. Когато грее, Слънцето  прави  живота ни по-красив. Така и любителите на жълтия цвят сте изключително приятни за околните. Те винаги търсят вашата компания.



Ако вашият най-любим цвят е оранжевият, то вие притежавате изключително развита интуиция. По рождение сте надарени с шесто чувство и с уникална прозорливост. Любителите на този цвят сте мечтатели, които не сте загубили детското у себе си. Заниманията с прогнозиране и планиране са изключително подходящи за вас. Вие умеете да правите и много точни анализи.

Ако вие сте любители на розовия цвят, това автоматично подсказва, че сте лъчезарни и усмихнати хора.  Носите и раздавате щастие на околните. Вие сте изключително позитивни и оптимистични личности. Правите живота на околните по-колоритен. Лесно създавате приятелства и винаги попадате в центъра на компанията.

Ако вашият любим цвят пък е синият, вие сте изключително харизматични личности. Винаги оставяте положителното впечатление у околните. Вие сте позитивни и слънчеви личности. Винаги сте готови да се притечете на помощ на околните.

Информацията за останалите цветове от част 2 прочетете ТУК.

Сърдечно благодарим на психолога Катя Димитрова, че зарадва читателите на topactualno.com като сподели с всички нас своето познание!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.