Вашият любим цвят е огледало на вашата душа

0
562

Всеки човек си има поне един любим цвят. Когато го наблюдавате се чувствате много по-щастливи и доволни от живота. Когато сте облечени в дрехи в този цвят, сякаш нещата ви се нареждат по-добре

Бял цвят

Ако вие харесвате белия цвят, имате ангелска душа.

цвят
Вашият любим цвят е огледало на вашата душа

Не таите никаква злоба и завист. Винаги сте готови да помагате на околните. Радвате се на техните постижения и успехи.

Черен



Някои ви смятат за студени, но всъщност вие сте просто срамежливи. Носейки черно сякаш искате да се криете от околния свят. Който успее да ви опознае, остава очарован от вашата богата душевност.

Жълт цвят

Слънчеви хора.  Вие се стремите да раздавате добро настроение и светлина на околните. Там, където се появите, светът сякаш става по-добър.

Оранжев

Зареждате околните с любов и с топлина. Давате им спокойствие. Носите огромна сигурност. Вие сте надеждни във всяко едно направление от живота.

Червен цвят

Вие сте темпераментни и страстни хора. Понякога може да бъдете буйни. Но зад вашия нрав се крие стремеж за справедливост и за съвършенство.

Розов

Романтични и нежни души. Вярвате, че хората са добри и се доверявате без задни мисли. Убедени сте, че вечната любов съществува и че точно вие ще я изживеете.

Виолетов

Ако това е вашият цвят, вие сте човек, който обича да се отличава от околните. Не желаете да бъде скучни и тривиални. Във всяко свое действие търсите различното и уникалното.

Син цвят

Без значение дали харесвате светло и тъмно синьо, вие сте прекрасни хора. Изключително остроумни и с чувство за хумор. Умеете да бъдете душата на купона.

Зелен

Вие сте прагматични хора. Намирате решение на сложни казуси и умеете да излизате от всякакви сложни житейски ситуации. Не се страхувате, затова хората обичат да усещат вашата сила на характера.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.