Психолог: Вашият любим цвят разкрива вашия характер (част 2)

0
284

Любимият ви цвят е показателен за вашия характер

Любимите ви цветове разкриват вашия характер Сн: ФБ

Отново на пощата на topactualno.com получихме писмо от психолога Катя Димитрова.

Г-жа Димитрова зарадва всички читатели на topactualno.com с коментарите, които е подготвила.

Информацията от част 1 прочетете ТУК.

За любителите на виолетовия цвят Катя Димитрова казва, че сте перфекционисти. Обичате всичко да бъде на своето място. Не обичате хаоса и безредието. Държите на дисциплината. Но също така вие не сте скучни хора. Обичате да се веселите. Умеете да разказвате вицове и спешни истории. А хората около вас се заливат от смях, докато ви слушат.



Вашият любим  цвят е зеленият. Той символизира вашата жажда за живот. Вие сте надарени с изключителна жизнена енергия и с позитивизъм. За съжаление нерядко  сте колебливи и трудно взимате решенията. Не е ясно на какво точно се дължи това. Когато се колебаете какво да направите е важно да споделите с някой близък човек. Приятелското рамо в подобни моменти е жизнено важно за вас.

Щом харесвате кафявия цвят, вие сте домошари. За вас моментите, прекарани с цялото семейство и с любимите същества са най-важни.  Хората, които предпочитат кафявите нюанси обожават животните. В дома си имате по-голям или по-малък домашен любимец. А може и огромен аквариум с рибки. Освен това вие сте изключителни  природозащитници.

Ако любимият ви цвят е сивият, вие се опитвате да запазите хладнокръвие и баланс в трудни ситуации.  Сивият цвят е смесица между черен и бял. Вие сте човек, който умее да комбинира спокойствието и умереността на белия цвят с неудовлетвореността на тези, които обичат черното.

Ако сте любители на белия цвят, то вие сте строги, но и изключително справедливи личности. Вие умеете да успокоявате хората около вас и да им вдъхвате кураж. Но в същото време не допускате околните прекалено близо до себе си. Вие сте искрени хора и чисти по душа. Не сте злобни и завистливи. Никога няма да причините зло на околните.

Ако вашият любим цвят е черният, вие носите непримирима душа. Често пъти сте недоволни от онова, което се случва около вас. Можете да бъдете определени и като бунтари. Изпитвате тревоги и душевни терзания.  Но ако започнете да комбинирате черния цвят с жълт, с червен, със син или с розов, ще внесете във вашия душевен мир един допълнителен комфорт и позитивизъм.  И околните ще започнат да ви харесват още повече. Ще имате повече приятели и ще бъдете още по-щастливи.

Сърдечно благодарим на психолога Катя Димитрова, че зарадва читателите на topactualno.com като сподели с всички нас своето познание!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.