Още неизвестни чудеса на пророка Дядо Влайчо

0
169

Дядо Влайчо бил уникален човек!

За пророка на народа се заговори в последните години и от писателя Христо Нанев. Христо Нанев написа няколко книги за дядо Влайчо.

Пророчествата на необикновения българин са предмет на дискусия в предаването „Ничия земя“ по Нова ТВ.

Българската топ журналистка Даниела Тренчева ни среща със Златина Великова, автор на книга за дядо Влайчо. Идеята за тази книга е на кмета на Нова Загора Николай Грозев.

В родното село на дядо Влайчо е издигнат мемориален комплекс „Дом на доброто“ в памет на големия пророк. В него са положени и костите на пророка.



Дядо Влайчо Сн: Нова ТВ

Млада жена не можела да има деца. След като посетила дядо Влайчо, той я хванал за рамото и й препоръчал да отиде на почивка на Вършец. Да не се притеснява, деца ще има. Дори и момченце.

Наистина, след почивката забременяла и родила момиче. Втори път забременяла, отново се родило момиченце. Жената започнала да се съмнява в думите на пророка. Но третото дете наистина било момченце.

Особено интересен е случаят с парализиран мъж. Неговите синове до внесли на ръце в градината на дядо Влайчо. Не след дълго същият мъж си тръгнал сам пеш. А преди това поне 13 години не бил ходил. Човекът плачел, а пророкът след него го изпращал към входната врата. Всички хора, които били вън и видели влизането на мъжа, останали изумени как така за отрицателно време проходил.

Мъж на име Николай посетил дядо Влайчо. Искал да разбере дали ще стане голям футболист, след като тренира в малък отбор. Дядо Влайчо му казал да не се занимава с топката. В противен случай ще претърпи 5 операции. Младият Николай не послушал пророка. И наистина, по време на тренировки и състезания получил различни травми. Преживял 5 операции. След години същият този Николай станал кмет на Нова Загора.

Дядо Влайчо имал дарбите си от дете. Роден е така. Като малък виждал духовете на починалите хора. И се плашел от тях.

Предупредил за Балканската война, която ще вземе много жертви. Но никой не повярвал на думите му. Но когато Балканската война избухнала, всички си спомнили за неговите предсказания.

Един ден пророкът изпаднал в кома.

Когато му станало лошо, дядо Влайчо влязъл в стаята си и я заключил преди да изпадне в кома. Излязъл от тялото си и започнал да се носи в пространството. Видял хора в бели дрехи, които му казали, че ще го върнат обратно на Земята, за да помага на онези, които искат да им бъде помогнато.

Ако не бил заключил стаята си, дядо Влайчо щял да бъде погребан жив. Тогава разбрал, че Свети Стефан е негов закрилник и помощник.

Дядо Влайчо бил вегетарианец и отказвал да носи оръжие по време на войната.

Не пропускайте видеото долу от култовата българска поредица „Ничия земя“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.