Нумероложката инж. Нели Колева с ексклузивна прогноза за изборите на 2 октомври

0
148

Интересът е огромен към бъдещето

Това казва нумерологията за изборите на 2 октомври, Сн: ФБ

След като за пореден път отиваме на избори, българите се питат какво ще се случи.

Нумероложката инж. Нели Колева разгада числата по следния начин.

Изборите ще се проведат на 02.10.2022. Когато бъдат събрани всички цифри се получава сбор 9.

Девятката символизира промяната. Тя дава израз на скрития потенциал и на скритата сила. Може да доведе до силна трансформация.



Денят на изборите е свързан с Меркурий и с Плутон. И двете планети имат отношение към властта. Енергията на Меркурий е свързана със свободата. С многообразието и динамиката. Плутон управлява всичко скрито, подмолно и тайно.

Датата, от гледна точка на вибрациите, не е свързана с голяма активност. Възможно е малко избиратели да отидат да гласуват. Нумероложката съветва лидерите на партиите по-добре да мотивират техните избиратели.

Най-общо казано тенденциите са следните:

ГЕРБ-СДС ще излезе на първа позиция. Но няма да събере достатъчно мнозинство, за да сформира свой кабинет. Няма шанс партията на Бойко Борисов да се коалира с другите партии.

Продължаваме промяната ще водят тежки преговори за кабинет с останалите партии. Защото някои от досегашните коалиционни партньори не желаят да се коалират с Кирил Петков и с Асен Василев.

В БСП ще се случат кардинални промени и трансформации. Те ще продължат до 2024 г.

Слави Трифонов навлиза в период на активност. Тя ще отрази положително и върху неговата партия.

Христо Иванов, лидер на „Демократична България“ навлиза в период на смяна на личните вибрации. Предстоят трудности и за самата партия. Повече усилия трябва да бъдат полагани, за да запазят дори настоящия си електорат.

Амбициите на Костадин Костадинов да направи „Възраждане“ първа политическа сила се нереални. Той не разполага с достатъчно хора с висок капацитет. Но поведението на Костадинов и неговите стремежи печелят повече съмишленици.

Партия „Български възход“ и нейният лидер Стефан Янев също набират свои съмишленици. Имат шанс да прескочат 4%-та бариера на изборите. Голяма активност ще покажат през пролетта на 2023 г.

Новият парламент също ще търпи много трудности. Конфликти между партиите и между коалиционните партньори.

Планетите Уран, Плутон и Сатурн, които са тежки планети, могат да изиграят лоша шега. И на пролет отново да се провеждат следващи извънредни избори.

Едва след две години най-рано може да се говори някаква политическа стабилност в България, писа „Марица“.

От „Марица“ припомнят, че инж. Нели Колева се е дипломирала във ВМЕИ – София със степен научен сътрудник по специалност „Изчислителна техника“.

Вече 30 години е посветила своите усилия в областта на астрология, нумерология и кабалла.

Автор е на книгите „Практическа нумерология“, „Посланието на цифрите“, „Любовта чрез рождената дата“, „Съвместимост и партньорство“.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.