Забавен бонбонен тест разкрива бъдещето ви (II част)

0
357

Направете избор и прочетете резултата си

Този тест не само е шоколадово-бонбонен, но е и доста забавен. Освен това ще ви разкрие какво е подготвила съдбата и то най-вече на фронта на любовта.

Ако изгаряте от нетърпение да научите, залавяйте се с решаването на забавния шоколадов тест.
А ние няма да ви губим повече времето, а ще разкрием какво означава всеки един бонбон от шоколадовия тест.

Ето и значението им:
Ако сте спрели избора си на петия бонбон от сладкия тест, това означава, че сте изключително любвеобилна личност и сеете любов, където минете, без да ви интересува какво и колко ще получите в замяна.

Шестият по ред бонбон издава, че любовта ви е сладка като този избор. Не е необходимо да поръсвате любовта си със сол, тъй като по този начин няма да я направите „по-сладка”.



Направете избор и прочетете резултата си
Направете избор и прочетете резултата си

Изборът на бонбон номер седем показва, че сте доста колебливи и ви е трудно да избирате. Може би се пазите за човека, който наистина заслужава вашата любов.

Осмият бонбон разкрива, че сте изключително екстремни личности, а авантюрата е неразделна част от вас, дори и на любовния фронт. За вас тя е живината, заради която си струва да живеете.

Деветият бонбон със сигурност показва, че за вас любовта и романтиката са едно неразделно цяло. Ако няма романтика, значи не е любов. Макар някои да ви смятат за старомодни, вие сте в състояние да се разтопите от поднасянето на едно цвете в съчетание с няколко мили думи.

Десетият бонбон разкрива, че сте изключително емоционални личности и ви е трудно да скриете нещо или пък да излъжете. За вас любовта е равносилна на искреност и не сте готови да простите лъжата.

Бонбон номер 11 издава, че сте склонни на доста компромиси само и само да осигурите спокойствие на любовта си, но нещата пак не ви се получават. Не забравяйте, че за любовта са нужни двама.

Последният бонбон разкрива, че все още не сте си отговорили кое ви е по-сладко – любовта или интимните ласки. Вземете си за начало един бонбон, за да си подсладите живота, пък после решете, пише magicaura.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.