Така се прави чуден аламинут „5 минути“ (перфектна закуска, каквато не сте опитвали)

0
776

Този чуден и адски бърз тост става за точно пет минути, откъдето идва и името му

Предлагаме ви една чудно вкусна и още по-бърза и лесна закуска, каквато не сте опитвали. Ако всеки ден бързате за работа, а ранното ставане не ви се отдава и все не успявате да намерите време за закуска, то това е вашата рецепта.

Този сладък тост е едновременно лесен, защото се прави точно за пет минути, а и страшно хранителен. С такава закуска ще си осигурите нужната енергия до обед, а въглехидратите ще приемете в най-полезното за тях време – именно сутринта.

тост
Чуден, вкусен и лесен тост за супер бърза закуска

Рецептата бързо се превърна в една от любимите ни за закуска, а децата просто я обожават. На тях спокойно може да им приготвяте този тост и следобед. Евтино, лесно и вкусно – какво повече да искаме и то за пет минути?!

Трябват ни едно яйце, една лъжичка канела на прах, половин лъжичка индийско орехче – по ваше желание, една лъжичка захар, две лъжици мляко, един нарязан на филийки банан, малко фъстъчено масло за да намажем, сладко от горски ягоди и две тост филийки.



Приготвянето става наистина бързо и страшно лесно. Най-напред смесваме млякото, яйцето, канелата, захарта и индийското орехче, а филийките намазваме – едната със сладкото от ягоди, а другата с фъстъченото масло.

Върху тази със сладкото от ягоди поставяме бананите и после покриваме с другата тост филийка с фъстъченото масло. Готовият вече сандвич се потапя обилно в сместта с яйцето, млякото и захарта, след което се поставя в тигана и се запържва до златист цвят на умерена температура.

После чакаме да изстине леко и другото е ясно – хапваме сладко. Добър апетит на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.