Супер бързи и вкусни мини пици – от нищо нещо (рецепта за всеки ден)

0
924

Тези мини пици се приготвят страшно бързо, защото не са от тесто, а от хляб

Предлагаме ви една рецепта за чудно вкусни мини пици, които не се правят от тесто, а от хляб – какъвто имате под ръка. Подходящи са за всеки ден и за всяко хранене, особено, когато искате да спретнете нещо наистина светкавично.

Бъдете сигурни, че особено децата страшно ще ги харесат, а и самите вие ще се върнете в детството – когато баба ни приготвяше нейните вкусотии с това, което има под ръка. Ето я и точната рецепта за нашите мини пици, макар че може да вложите и лично творчество, когато си поискате.

мини пици
Чудни мини пици от хляб – правят се скоростно и са вкусни, колкото и класическите пици

Трябват ни четири-пет филии хляб, пет лъжици лютеница, няколко кръгчета салам, няколко кръгчета луканка, няколко филийки кашкавал и малко нарязани на ситно кисели краставички.

Вземете няколко филии хляб – броят им зависи изцяло от личното предпочитание и това какво количество пици искате да си направите, а после с помощта на една обикновена чаша отрежете кръгчета от всяка филия.



Готовите вече кръгчета от хляба намажете с лютеница и отгоре подредете посочените продукти или други, избрани от вас – на тези пици може да сложите абсолютно всичко, което обичате или което имате под ръка.

Хапките поставяте във фурната, за да се запекат, а отгоре дори може да го поръсите с подправки. Сами ще се уверите, че тези пици хапки стават наистина много вкусни и напълно подхождат на определението от нищо нещо. Да ви е сладко на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.