Искате да погледнете в бъдещето си? Ето как да го направите

0
296

Става много бързо и лесно

Едва ли съществува човек на земята, който не би искал да погледне в бъдещето си.

бъдещето
Става много бързо и лесно

Оказва се, че да надникнете в бъдещето си, не е никак сложно. За целта ви е нужна само свещ, останалото е много лесно. Изучаването на езика на пламъка е един от най-древните и надеждни начини да надникнете в бъдещето. Предците са говорили с огъня в огнището.

Към днешна дата този метод е усъвършенстван и вече бихте могли да разберете какво ви готви съдбата, „говорейки“ си с пламъка на свещта.
Най-важното е да формулирате точно, кратко и ясно въпроса, на който искате да получите отговор. След това си набавете восъчна свещ, която задължително трябва да е бяла. Няма значение с какъв размер е.

Задължително я запалете с кибритена клечка. Освен това свещта трябва да е разположена на маса, която се намира на тихо и спокойно място.
Желателно е покривката на масата да не е много пъстра, за да не отвлича вниманието ви от огъня. Именно той е основен в процеса на гадаене.



В помещението не трябва да става течение, тъй като това може да повлияе на резултатите.
Отговорът ще получите, наблюдавайки настроението на огненото езиче. Ако то е силно и високо, означава, че огънят е добре настроен към вас. Това може да се смята за наполовина положителен отговор.

В случай, че забележите известно колебание в пламъка, означава, че ви е нужна повече решителност, както и че изпитвате съмнения в отговора на въпроса, който ви вълнува.
Ако пламъчето е малко, това е знак, че все още не сте сформирали докрай въпроса, който ви интересува. Може и да сте го задали преждевременно.

Ако пък пламъчето подскача, това е знак, че е най-добре да прекратите сеанса и да го проведете на следващия ден. Запомнете, че дори и да го продължите, няма да получите отговор, тъй като не сте в състояние да разчетете това, което ви казва огънят.

В случай, че огънят се накланя уверено към вас, това е сигурен знак за предстояща печалба, любов и късмет. Ако обаче е в обратната посока, то трябва да знаете, че обстоятелствата са срещу вас. Ще се наложи да положите сериозни усилия, за да постигнете това, което искате.

Ако езичето на огъня се накланя много силно наляво, това означава, че ще получите попътен вятър, подаръци, голяма подкрепа от някъде. Много е важно да не пропуснете този шанс.
Наклоненото надясно пламъче пък издава, че самите вие не след дълго ще бъдете поставени в ситуация, в която ще се наложи да помогнете на приятел или роднина, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.