Научете бъдещето си чрез заровете

0
552

Те са един от най-разпространените методи за гадаене

Вярвате или не, заровете са отлично средство за предсказване на бъдещето. Освен това другият плюс е, че не се изискват специални умения за това.

зарове
Те са един от най-разпространените методи за гадаене

Казано по друг начин, всеки път щом пожелаете да научите какво ви е подготвила съдбата, просто хвърлете заровете и ще разберете. Не е никак трудно, а отговорът ще получите за раз време. Да не пропускаме и факта, че няма да ви се налага да ходите на врачки и баячки и да давате луди пари за измислените им гадания.

Няма никакво съмнение, че темата за това какво ви е подготвило бъдещето, вълнува всеки един човек.
Тя винаги е успявала да събуди интерес у хората, дори и у предците ни. Продължава да интересува хората и днес.

В тази връзка са били измислени какви ли не начини за предсказването на предстоящите събития. Заровете са един от тях. Те дори са се превърнали в един от най-разпространените методи за гадаене на съдбата.



За гадаенето със зарове са ви нужни два зара. Най-добре е те да са различни на цвят, тъй като единият от тях ще символизира вашето настояще, а другият – бъдещето ви.
Хвърлете заровете на равна повърхност и запишете числата, които ще ви покажат.
След това проверете какво казват те.

Ето и резултатите от гадаенето:

1
Този резултат сигнализира за трудности на хоризонта. Бъдете готови нещата да се развият извън плановете ви. Запомнете, че можете да преборите всяка спънка, но трябва да сте упорити и целеустремени.

2
Трябва да сте много бдителни, тъй като някой от обкръжението ви не ви мисли доброто. Той ще направи всичко възможно да попаднете в капана му. Не е изключено да станете и жертва на предателство. В никакъв случай не разкривайте най-съкровените си планове и тайни пред онези, които вече са ви предавали.

3
Знак, че на хоризонта се задава ново приятелство, което може да прерасне в любов. От вашето поведение обаче зависи как ще се развият нещата.

4
Този резултат вещае благополучие и безгрижие, богатство, спокойствие, щастие. Много е важно да успеете да задържите за по-дълго време това положение и да не пропилявате възможностите.

5
Крайно време е да обърнете внимание на здравето си. Сведете до минимум лошите навици, защото както добре знаете, те утежняват допълнително положението ви. Намерете начин да намалите и стреса.

6
Тази цифра е знак за нов етап от живота ви. Тази възможност ще ви бъде дадена след събитие, което ще засегне цялото семейство. Опитайте се да надмогнете страховете си и да разгърнете потенциала си, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.