Има живот след смъртта: Ето какво се случва в Отвъдното

0
413

Темата за живота след смъртта вълнува всеки един човек.

Съществува живот след смъртта, Сн: ФБ

Никой не знае какво ще му се случи по време на земните дни. Но едно нещо е сигурно. След като човек се е родил, в определен момент той ще престане да бъде жив.

Много е говорено и много е писано по тази тема. Все още мненията да противоположни. Има живот след физическата смърт. Няма живот след нея.

В култовото предаване „Училище за родители“ по ТВ Евроком гостуват астрологът  Силва Дончева. Родовият терапевт Аида Марковска и Филип Филипов – астролог и  физик.

Аида Марковска казва, че когато човек се завърне в Отвъдното той никога не е сам. Винаги има някой, който го посреща.Освен това в Отвъдното човек умее да разпознае душите на своите роднини и приятели.

Според Силва Дончева, преди душата да стигне в Отвъдното, трябва да се премине през една тъмна зона. Преминаването става с помощта на някой близък или на по-висше същество от Ангелския свят.

Не пропускайте видеото долу.

Ще научите още интересни важни и полезни факти за живота след смъртта от гостите в предаването  „Училище за родители“. Аида Марковска, Силва Дончева и Филип Филипов ще внесат успокоение в душите на земните хора. И ще ви избавят от страха от смъртта.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.