ЧРД на зодия Скорпион! Това е вашият хороскоп за следващите 12 месеца

0
250

Това са подготвили звездите за вас

Звездите са подготвили добри възможности за зодия Скорпион, Сн: ФБ

Следващите 12 месеца до встъпване отново във вашия знак.

Астролозите разглеждат въпроса в следните направления.

Любов
Любовта е важна за всички. Включително и за Скорпионите. Вас ви набеждават, че не умеете да обичате. Че за вас е важна страстта във връзката и в леглото. Но това съвсем не е така.

Всички ще го разберат през месец ноември. В живота на много от вас ще се появи нов човек, който ще разпали любовта в сърцата ви. Вие ще бъдете толкова влюбени и щастливи. На моменти даже няма да си помислите за леглото. Защото новата любов ще ви донесе интересни интелектуални занимания. С този човек ще разгърнете вашия интерес към изкуство, наука, спорт, дори религия.



Освен всичко друго, този човек ще бъде невероятно красив, не само по душа, но и като външност. Няма да можете да откъснете очи от него.

Финанси
И през следващите 12 месеца ще разчитате основно само на вас самите по отношение на доходите. Но имате огромни шансове да спечелите от лотария. Възможни за повишения в службата за много от вас, Скорпиони. Това е свързано и с много по-добри доходи.

В професионален план се задават командировки. Не ги отказвайте. Ще срещнете много интересни и полезни нови хора.

Здраве
Няма да имате сериозни здравословни проблеми. Ако нещо ви заболи, потърсете специалист. Не се лекувайте сами. И все пак се пазете. Не си правете ненужни експерименти със здравето. Дори и да се чувствате калени, по-добре е да се обличате с по-топли дрехи. Иначе ще си навлечете някоя настинка. Или нещо по-сериозно. Но вината ще бъде изцяло ваша.

Късмет
През следващите 12 месеца всички  представители на зодия Скорпион ще имате голям късмет. Дори и онези от вас, които през изминалите месеци сте смятали, че добрият шанс не е бил на ваша страна.
Не се тревожете излишно за вашите проблеми. И не напирайте да ги решавате сами. Когато най-малко очаквате, те ще се решат сякаш от само себе си, писа Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.