Задава се раздяла за тези три зодии

0
336

Не унивайте, доброто тепърва предстои

 

зодии
Не унивайте, доброто тепърва предстои

За добро или лошо на хоризонта на тези три зодии, се задава раздяла.

Не бързайте да се отчайвате, тъй като истината е, че няма да мине много време и съдбата ще ви се усмихне като ви срещне с истинската ви любов.

Опитайте се да гледате на раздялата като възможност за ново начало. Разберете, че колкото по-бързо се откажете от партньора, с който така или иначе не ви е писано да сте заедно, толкова по-добре.

Ето и кои са трите зодии, на които предстои раздяла:



Близнаци
Не след дълго случка с трети човек ще ви разкрие цялата истина за това колко държи на вас в действителност настоящият ви партньор. Истината е, че вие сте толкова силни, че никога не сте се нуждаели отчаяно от половинка, за да се почувствате завършени. Поставили сте си толкова много цели и имате толкова много приятели и интереси, че никога не сте се нуждаели да сте с някого само за да не сте сами.

След това, което ще се разиграе пред очите ви, несъмнено раздялата ще е най-естественото продължение на връзката ви. Истината няма да ви нарани, просто ще ви даде възможност да разберете, че този човек е в разрез с разбиранията ви за живота. В това да защитавате собствените си интереси няма нищо лошо, така че не се чувствайте длъжни да останете с партньора си. При все, че любовта е низ от компромиси, такива не трябва да се правят с важните неща от живота.

Стрелец
Няма да усетите кога ще мине един изключително щастлив месец за вас. Ще ви се стори като миг. Ще се чувствате окрилени от любовта, но е добре да сте наясно, че предстои рязка промяна. При това тя няма да е в половинката ви, а в самите вас. На хоризонта ще се появи нов човек, който ще е като излязъл от някоя приказка. Най-хубавото е, че той няма да е мираж, а реална личност.

Именно в него ще откриете всичко онова, за което преди сте мечтали. В това няма нищо лошо, любовта се променя, хората също се променят. Всичко това ще ви помогне да срещнете човека, с когото ще сте най-щастливи.

Скорпион
От доста време насам изпитвате сериозни колебания за връзката, в която се намирате. При все, че на моменти сте много щастливи, не ви липсват и дни, в които не се чувствате на място. Бъдете спокойни, вашият партньор сам ще ви освободи от това тежко чувство.

Съвсем скоро очаквайте той да проведе сериозен разговор с вас, в който да ви разкрие, че вече не изпитва същите силни чувства като в началото. При все, че като начало тези думи ще ви наранят, на по-късен етап ще осъзнаете, че това развитие на събитията, е във ваша полза, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.