Звездев приготвя супер вкусният

0
2834

Неочаквано страхотна рецепта

Звездев

Не сте консумирали такава вкусотия, вероятно.

Иван Звездев успя да изненада не само българските кулинари. Защото неговите видеа се гледат от чужденци кулинари в редица държави.

За да изпълните рецептата на българския топ кулинар, първо трябва да нарежете месцето на парченца. След това да го запържите в сгорещено олио, докато то побелее.

Посолявате, поръсвате с черен пипер и с универсална подправка. Добавяте нарязания лук и го изчаквате да поомекне.



Добавяте чушките, нарязани на лентички. След като всички зеленчуци се запържат леко, прехвърляте и нарязаните на филийки гъбки.

Поръсвате с чубрица и оставяте месото да омекне. Добавяте лютеницата. След това разбърквате и  оттегляте от котлона.

Приготвяте омлета. За него първо разбивате яйцата и прибавяте наситнения магданоз. Прехвърляте  в леко намаслен тиган. От тази смес изпържвате  под капак 4 омлета.

Прехвърляте в чиния омлета с изпечената част надолу. Разстилате от плънката върху него и прегъвате омлета. Трябва да заприлича на дюнер.

Поръсвате с едро настърган кашкавал, докато вашият омлет е все още горещ. Запичате за кратко, докато кашкавалът се разтопи.

Иван Звездев препоръчва да декорирате с нарязан домат. Вие можете да направите друг вид декорация, според продуктите, с които разполагате и според вашето въображение.

Не пропускайте видеото долу от култовата българска кулинарна поредица “Кухнята на Звездев – La Cocina Búlgara”.

Ще научите нагледно как точно да изпълните цялата рецепта. Освен това ще получите още изключително полезни кулинарни съвети, лично от Иван Звездев. Те са необходими за всяко домакинство.

Екипът на  topactualno.com  пожелава на всички добър апетит и истинско удоволствие, докато си хапвате от този вкусен домашен омлет с кавърма  по предложение на Иван Звездев!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.