Ивомир Димчев разкрива пред нас непозната духовност когиталност (ВИДЕО)

2
851

Ивомир Димчев разкри пред нас света на една непозната духовност, за която знаем твърде малко и която се нарича когиталност

Знанието за паралелната реалност не може да бъде преразказано.

Вие сами ще изгледате видеото, защото Ивомир Димчев обяснява тази тема изключително интересно.

Кой е Ивомир Димчев?

По образование Ивомир Димчев е физик. Той написал  „Черната книга“, която е издадена в Австралия, Чехия, САЩ и на други места. Книгата е била предложена за Нобелова награда.Ивомир Димчев е автор на „Теория на когиталността“ и на „Бялата книга“.

Благодарение на него, на българския пазар са издадени произведенията на Джон Кехоу, които са световни бестселъри и през 2010 г. лично Кехау идва в България, за да изнася семинари.

ivomir-cogitalnost
Ивомир Димчев говори за Теория на когиталността

Личността и научните постижения на Ивомир Димчев са свързани с Теория на когиталността.

Както сам обяснява пред Преса, когиталност означава, че светът, който ни заобикаля е мисловност – той произхожда от мисловността и е продукт на същата тази мисловност.

Това не е нашата лична мисловност, а мисловност в един глобален план.

Става дума за  най-глобалната информация, чрез която е изграден и нашият свят.

Цялата материя, която ние до скоро приемахме като нежива всъщност мисли – включително тревите, дърветата и кристалите. А щом мислят, следователно те излъчват енергия.

Скептичният физик Ивомир Димчев попада случайно на книгата „Подсъзнанието може всичко“  на Джон Кехоу. Когато я прочита, той много се ядосал на твърденията на нейния автор и си поставил за цел да опровергае написаното.

Предприел действия да събира информация и точно докато събирал различни факти, той останал изумен колко прав е самият Джон Кехоу.

Най-големият проблем на хората е, че ние постоянно се сравняваме с околните и се конкурираме с тях.

Щом те имат кола, значи и ние трябва да имаме кола, при това много по-хубава и скъпа от тяхната.

Но вместо да се вълнуваме от другите, по правилно е да потърсим себе си, като се запитаме ние кои сме, от какво имаме нужда и защо сме тук и сега.

Ивомир Димчев обича да си служи с цитати от Библията и от Евангелията на апостолите, защото в тях е кодирана огромна мъдрост, която очаква да бъде правилно разкодирана.

Когато човек открие своята същност, той започва да развива качества като интуиция, телепатия, връзка с по-висшите светове.

Тогава разбираме и отговорността, която носим с нашето действие или бездействие.

Ивомир Димчев казва, че той не е откривател на Теорията за когиталността, а е само проводник, чрез когото по-висшите светове предават своите съобщения за едно ново и непознато за нас хората знание.

След като изгледате видеото от „Въпрос на гледна точка“ лично ще придобиете повече знания.

На второто видео ще чуете разговор с Джон Кехоу, проведен с д-р Щонова.

сподели бутон

loading...

2 КОМЕНТАРИ

 1. За мен Ивомир е истински учен по начина по които предава познанията и мислите си на всички нас, включвам разбира се себе си. В следствие на неговите предавания ОСОБЕНО в ТВ7
  със Стойчо Керев разбрах всичко за което съм търсила отговор, но не съм го намирала по този начин които той го поднася / свързано с теория на когиталноста/.
  Освен, като физик, той го допълва и с практика /неговият личен живот/ от това което съм гледала в предавания и самият той споделя в тези предавания.
  ДОСТОЕН за нобелова награда, извинявам се ако я получил вече. Ако не е ще я получи, сигурна съм.
  И аз като Стойчо ви наричам – Ивомир – УСПЕХ И НА ДВАМАТА

  20.01,2016г.
  София Даниела Василева

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.