Гал Сасон дава полезни съвети за здраве и успехи

0
190

Съветите на Гал Сасон са изключително полезни

Гал Сасон с полезни съвети за здравословен живот, Сн ФБ

Като цяло хората искат да бъдат здрави. Да разполагат с достатъчно пари и да имат успехи в живота.  Като успехите за различните хора имат различно изражение.

За да постигне успехи в живота, на първо място човек трябва да бъде здрав.

В последните години човечеството е поставено в доста неизгодни стресови ситуации. Стресът убива по всички възможни начини. Стресът довежда до психически отклонения. Стресът причинява инсулти и инфаркти. Стресът е основен причинител на рак.

Според Гал Сасон човек може да се избави от тези неприятни ситуации. На първо място в борбата със стреса е правилната храна и движението.



Храненето и движението вървят ръка за ръка, твърди Гал Сасон.

Човек се храни, за да живее. А не живее, за да се храни.

Затова е важно да не се прекалява в приема на храна. Да не се преяжда. Гал Сасон подкрепя специалистите по хранене, които казват, че трябва да се яде няколко пъти дневно, но да се приемат по-малки порции храна.

Не трябва да се прекалява с консумацията на месо. Банално е да се казва, но и Гал Сасон смята, че приемът на пресни плодове и зеленчуци е полезен. Както и риба, защото тя е богата на Омега3 мастни киселини и на витамин D.

Трябва да се приемат много течности. Освен вода, полезни са всички видове фрешове и смутита. Както и билковите отвари. Заедно с мед. Захарта и изкуствените подсладители трябва да се избягват.

Относно движението, Гал Сасон прави уточнение, че трябва да се движите пеш. Да ходите на училище и на работа без превоз. Движението раздвижва мускулите. Помага на кръвообръщението и на дишането. По този начин човек зарежда и своя организъм с кислород. А без кислород и вода човешкият мозък не може да функционира правилно.

Когато е възможно, карайте колело. Правете джогинг или ходете на фитнес, но не за да правите изкуствени мускули. Те в един момент ще се стопят и ще се превърнат в мастна тъкан, писаха в чуждата преса.

Плуването също е от съществено значение. Както и да се качвате и да слизате без да използвате асансьор, когато това е възможно, писа ezine.bg.

Съветите на Гал Сасон не са паднали от Космоса. Те са реални и реалистични. Трябва само човек да си даде малко воля, за да ги изпълни, докато ги превърне в навик. След това всичко става изключително лесно.

След като човек бъде здрав, той може да сбъдва своите желания. Сбъдването на някои желания е въпрос на добро образование и много работа. При други трябва помощ и от Вселената.  Затова вижте видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.