Невероятна напитка скоростно топи килограми (ето точната рецепта)

0
323

С тази чудна напитка ще успеете да свалите излишните си килограми само за месец

Едва ли има дама, а и господин, които да не искат да свалят от себе си поне няколко излишни килца. Отслабването обаче винаги е трудно, особено ако не спортуваме и ако работим в офис, седнали зад бюрото през целия ден.

Хубавата новина е, че учени откриха революционна напитка за отслабване, която помага за изгарянето на мазнините в тялото, дори и без зверска диета и ежедневно потене във фитнеса.

напитка
Тази чудна напитка гори мазнините в тялото ни

Продуктите, необходими за рецептата, са до болка познати на всеки от нас. Съчетанието им обаче е именно ключът към успеха за така мечтаното унищожаване на излишните килограми.

Вземете един блендер, в който трябва да разбиете до напълно хомогенна смес сокът от един грейпфрут, един портокал, един лимон, няколко листа от прясна мента, връзка магданоз, малко зелен чай и няколко щипки лют червен пипер. Да, вкусът може да ви се стори леко странен и нетипичен, но със сигурност помага за прощаване с мазнините.



От този еликсир за отслабване, пийте всеки ден, по три пъти преди хранене. Достатъчно е да приемате по една чаша от около 150 грама преди всяко основно хранене, след което да изчакате поне половин час, преди да седнете на трапезата.

Добре е да приготвяте напитката си всеки ден, тъй като полезните съставки на продуктите в нея могат да се запазят в хладилника максимум до няколко часа.

Времето, през което може да пиете от тази невероятна напитка, е неограничено, тъй като освен мечтаното отслабване, тя ще ви донесе още десетки ползи за организма и здравето като цяло.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.