Вълшебната жива вода в дома на баба Василка лекува десетки болести

0
227

Удивителна история

В дома на баба Василка тече лековита вода

Ако имате нужда от оздравяване и помощ Свише, посетете дома на баба Василка.

Тази вълшебна вода е още едно доказателство за мощта на Господ и за неговите неограничени възможности. Онова, което класическата медицина не може да излекува, Божествената медицина го прави.

За вълшебната вода, която лекува множество болести, научаваме от репортажа на Даниела Тренчева за предаването „Ничия земя“ по Нова ТВ.

Баба Василка живее в село Добрич, община Димитровград.



Тримата светии са поели ангажимент да се грижат за лековитата вода. Това са Свети Григорий, Свети Василий и Свети Йоан Златоуст. В нощта срещу техния църковен празник те раздвижват водата, за да стане още по-лековита.

Така раздвижена тази вода лекува всякакви болести. Като например неврологични заболявания, сърдечно-съдови проблеми. Помага за зарастване на рани, освобождава тялото на страдащия от най-тежките диагнози. Допринася за зачеването на деца като лекува стерилитет – безплодие. А на вас може да помогне и за други проблеми, извън онези, за които научаваме от разказа на баба Василка и на нейните съседи.

Не пропускайте видеото долу. Ще чуете разказа на баба Василка и ще научите още полезни факти за лековитата вода в нейния дом. Ще научите как пациент с 5 диоптъра се е избавил от проблемите с очите. И други лични съкровени истории за оздравяване.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.