Действия на жените, които дразнят мъжете

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Много често жените се чудят защо не могат да намерят общ език с мъжете. Една от причините са действия на жените, с които те без да искат дразнят мъжете

Сега ще изброим някои от по-често срещаните действия, с които жените дразнят мъжете.

1. Личните комплекси

Всяка жена е наясно, че един мъж може да иска да бъде с нея, защото я харесва, влюбен е в нея, чувства се добре с нея или защото има някакъв задкулисен интерес – защото е богата, защото е влиятелна, защото така неговите приятели ще му завиждат, защото избива своите комплекси или защото има друга изгода от нейното присъствие в неговия живот.

жените

Жените често действат по начин, по който дразнят мъжете

Жените трябва да бъдат достатъчно интуитивни, за да разбират възможно най-рано защо един мъж иска да бъде с тях. Ако открият, че причината е вид използвачество и коварство – по-добре е да разкарат този мъж от своя живот, за да не пилеят безсмислени чувства и други емоции.

Ако обаче една жена усети, че един мъж я харесва и иска да бъде с нея, а и тя  го харесва, трябва да се отдаде на емоцията и да загърби своите лични комплекси.Ако една жена постоянно говори за своите комплекси като килограми, ниска грамотност или други, в определен момент влюбеният мъж може да си тръгне, защото ще му писне.

2. Флиртът е до време

Когато един мъж хареса една жена, той започва да я сваля, да флиртува с нея, да й прави подаръци, докато постигне своите цели. А те могат да бъдат повърхностни и по-дълбоки.

Повърхностните са просто да я прекара през леглото си един или няколко пъти, а по-дълбоките са да има дългосрочна връзка, семейство, деца.

Когато има чувства и желание за дългосрочно партньорство, жените очакват, че тези прекрасни моменти на флирт ще бъдат вечни. Да, ама не!

Повечето мъже не са нито романтични, нито обичат флиртовете, затова техните емоции бързо се изчерпват в рамките на периода по ухажване и сваляне.

След това животът започва да тече за повечето жени скучно и монотонно – работа, деца, грижи, домакинство. Ако сте наясно, дами, с тази реалност или ще я приемете с разбиране или с примирение, или въобще няма да се занимавате с мъже.

3. Как да задържите интереса?

Отново един много сложен въпрос, а действието трябва да бъде според зависи. Никога не трябва да отворите една книга, да прочетете в нея какво по принцип ви съветват психолозите и вие слепешката да тръгнете да изпълнявате техните препоръки като 10-те Божии заповеди.

Трябва да опознаете възможно повече мъжа до вас. Тогава сами ще прецените по какъв начин можете да задържите интереса му към вас. Има мъже, които очакват от жената до тях да бъде пасивна и да не им противоречи. Ако вие сте такъв тип жена, значи връзката ви ще бъде успешна.

Има мъже, които обичат жените им да бъдат самостоятелни независими.   Ако вие сте такъв тип жена, следователно без да полагате ненужни усилия ще задържите по най-естествения начин мъжа до вас.

Има мъже чревоугодници. Ако и вие обичате да готвите – успехът ви е гарантиран.

Лошото се случва, ако вие сте свободолюбива и независима жена, а мъжът до вас се опитва да ви натрапва своето консервативно мислене.

Или той изисква от вас да му готвите постоянно, а вие не понасяте да стоите в кухнята.

Един съвет от личен опит към жените – бъдете готови да отхвърляте всяко едно предложение за връзка, което смятате, че няма да ви направи щастлива, защото е по-добре да сте сама и спокойна, отколкото с мъж и нещастна.

Не бъдете сляпо влюбени и не залагайте на това, че обичате някого.

Не търсете вашата противоположност, а човек, с който гледате в една и съща посока, имате много сходни разбирания за живота, защото само така ще се чувствате комфортно и ще бъдете щастливи заедно!

 

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар