Действия и навици на жените, които много дразнят мъжете

0
504

Често  жените се оплакват, че не могат да намерят общ език с мъжете. Една от главните причини са действията и навиците на жените, с които дразнят мъжете

жените
Жените често действат по начин, чрез който дразнят мъжете

Сега ще изброим някои от по-често срещаните навици и действия, с които жените дразнят мъжете.

1. Личните комплекси

Всяка жена е наясно, че един мъж може да иска да бъде с нея по няколко причини. Защото ви харесва, влюбен е във вас, чувства се добре с вас. Но и защото има някакъв задкулисен интерес. Защото вие сте богата, защото сте влиятелна. Защото така неговите приятели ще му завиждат. Понеже избива своите комплекси. Или защото има някаква друга изгода от вашето присъствие в неговия живот.

Вие жените трябва да бъдате достатъчно интуитивни, за да разбирате възможно най-рано защо един мъж иска да бъде с вас. Ако откриете, че причината е вид използвачество и коварство, по-добре разкарайте този мъж от своя живот. Не пилейте безсмислени чувства и други емоции.

Една жена е усетила, че един мъж я харесва и иска да бъде с нея, а и тя  го харесва. Тогава трябва да се отдаде на емоцията и да загърби своите лични комплекси.



Ако една жена постоянно говори за своите комплекси като килограми, ниска грамотност или други, в определен момент влюбеният мъж може да си тръгне, защото ще му писне.

2. Флиртът е до време

Когато един мъж хареса една жена, той започва да я сваля. Флиртува с нея, прави подаръци, докато постигне своите цели. А те могат да бъдат повърхностни или по-дълбоки.

Повърхностните са просто да я прекара през леглото си един или няколко пъти. А по-дълбоките са да има дългосрочна връзка, семейство, деца.

Когато се появят чувства и желание за дългосрочно партньорство, жените очакват, че тези прекрасни моменти на флирт ще бъдат вечни. Да, ама не!

Повечето мъже не са нито романтични, нито обичат флиртовете, затова техните емоции бързо се изчерпват в рамките на периода по ухажване и сваляне.

След това животът започва да тече за повечето жени скучно и монотонно – работа, деца, грижи, домакинство. Ако сте наясно, дами, с тази реалност или ще я приемете с разбиране или с примирение, или въобще няма да се занимавате с мъжете.

3. Как да задържите интереса?

Отново един много сложен въпрос, а действието трябва да бъде според зависи. Никога не трябва да отворите една книга, да прочетете в нея какво по принцип ви съветват психолозите. А вие слепешката да тръгнете да изпълнявате техните препоръки като 10-те Божии заповеди.

Трябва да опознаете възможно повече мъжа до вас. Тогава сами ще прецените по какъв начин можете да задържите интереса му към вас. Има мъже, които очакват от жената до тях да бъде пасивна и да не им противоречи. Ако вие сте такъв тип жена, значи връзката ви ще бъде успешна.

Има мъже, които обичат жените им да бъдат самостоятелни независими.   Ако вие сте такъв тип жена, следователно без да полагате ненужни усилия ще задържите по най-естествения начин мъжа до вас.

Има мъже чревоугодници. Ако и вие обичате да готвите – успехът ви е гарантиран.

Лошото се случва, ако вие сте свободолюбива и независима жена, а мъжът до вас се опитва да ви натрапва своето консервативно мислене.

Или той изисква от вас да му готвите постоянно, а вие не понасяте да стоите в кухнята.

Един съвет от личен опит към жените. Бъдете готови да отхвърляте всяко  предложение за връзка, което смятате, че няма да ви направи щастлива. По-добре е да сте сама и спокойна, отколкото с мъж и нещастна.

Не бъдете сляпо влюбени и не се примирявайте, че имате някого, когото да обичате.

Не търсете вашата противоположност. Търсете човек, с който гледате в една и съща посока. Имате много сходни разбирания за живота, защото само така ще се чувствате комфортно и ще бъдете щастливи заедно!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.