Иван Звездев приготвя тази лесна и вкусна 

0
2968

Страхотна рецепта

Звездев

За да изпълните рецептата по този начин, първо трябва да нарежете морковчето на кубчета. Слагате го в тиган със загрят зехтин или със загрято олио. Задушавате го за минута.

Режете лука на дребно. Слагате го в тенджера и наливате един литър гореща вода.

Режете сушените чушки на дребно и тях слагате в тенджерата с лука.

Обелете картофите и ги нарежете на дребни кубчета. Един от картофите срежете само на две. Сварете го по този начин. С него ще уплътните вашата супа по-късно.



Посолете продуктите в тенджерата, сложете целина и налейте газирана вода.  След като водата кипване, варете супата още 15 минути на бавен огън.

Тогава добавете грах и нарязаните на дребно домати. Варете още 10 минути.

Нарязаният на две части картофи  извадете и ги намачкайте на пюре в купа. Прибавете и една-две чаши на бульона на супата.

Към супата в тенджерата прибавете нарязан на ситно магданоз и грис. Сложете намачкания картоф. Варете супата още три-четири минути.

Не пропускайте видеото долу от култовата българска топ кулинарна поредица „Кухнята на Звездев – La Cocina Búlgara”.

По този начин ще научите нагледно всички подробности за приготвяне на този чудно вкусен боб с луканка, заедно с всички пропорции на продуктите.

Екипът на  topactualno.com  пожелава на всички добър апетит и истинско удоволствие, докато си хапвате от тази вкусна  супа  по предложение на Иван Звездев!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.