Вкусна супа с кашкавал и само за 45 минути (страхотна рецепта)

0
444

Тази супа с кашкавал е топла и вкусна, направо фантазия

Предлагаме ви рецептата за супа с кашкавал. Прави се само за 45 минутки и е толкова апетитна, че сме сигурни, че ще я харесате. Не я пропускайте, за да не съжалявате.

супа с кашкавал
Невероятно вкусна и бърза супа с кашкавал

Трябват ни две чаши прясно мляко, една глава лук, магданоз, един морков, целина, 200 грама кашкавал, сока от половин лимон, 30 грама масло, сол на вкус.

Първо трябва да си сварим лука и корените в подсолена вода. След това ги отцеждаме хубаво и ги пасираме заедно с прясното мляко, маслото и малко магданоз.

Получава се вкусно пюре, което връщаме в бульона и се кипва отново. Щом заври добавяме вътре и настъргания кашкавал, и продължаваме да варим, докато той се разтопи.



Супата вече е съвсем готова и я поднасяме на трапезата си още топла, като отгоре я поръсваме с малко ситно нарязан пресен магданоз и с малко черен пипер.

Много бърза, вкусна и ароматна става тази супичка, а и никак не е скъпа. Съветваме ви да я опитате, защото ще останете очаровани от вкуса, който има.

А и е доста засищаща, така че може да я хапвате не само като първо ястие на масата, а и като основно. С една-две филийки препечен хляб, става направо основно ястие, което ще ви държи сити няколко часа напред.

Вътре в супата може да си поръсите и малко натрошено сирене за още по-богат и разяждащ вкус. Всеки, който я е опитал тази супа с кашкавал, остава очарован. Надяваме се, че и вие ще я харесате.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.