Това казват звездите за зодия Близнаци през месец юни

0
160

Това е вашето време от годината

Това казват звездите за зодия  Близнаци за месец юни, Сн: ФБ

То няма да ви разочарова, казват звездите.

Според астролога Оксана Станчева ще се радвате на много пътувания.

До месец август ще получите много печалби, включително и от някоя лотария.

Добрите новини са свързани както от страна на вашите близки, така и от страна на постижения на работното ви място.



Чудесен финансов просперитет очаква представителите на зодия Близнаци през месец юни. Пред представителите на въздушната зодия се откриват много интересни възможности. Командировки и евентуално повишение на работното място.

Съдбата ви сочи за късметлии. Но вие си знаете, че голяма част от вашите идеи се случват, благодарение  на вашите предварително разработени планове. Доверете им се, съветват астролозите.

По отношение на любовта, няма да ви липсват нито флиртове, нито любовни авантюри. Но ако сте обвързани, не залагайте на карта вашата връзка, брак или семейство. Не позволявайте моментите емоции да съсипят отношения, които сте градили месеци и години. Или от спонтанна емоция да съсипете живота на вашите деца.

За необвързаните съществува огромен шанс през втората половина на юни да срещнете подходящ партньор. Този човек може да се окаже вашата голяма любов.

По отношение на вашето здраве, не се очакват сериозни неразположения. Но не излагайте вашето здраве на рискове. През юни температурите ще станат високи. Внимавайте със студените напитки. Пазете гърлото и стомаха. Внимавайте с помещенията с климатици. Винаги имайте под ръка елек, блуза, суичър или жилетка, докато се намирате изстудени помещения.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.