Месечен хороскоп за ноември 2018 – Овен, Телец, Близнаци

0
341

За някои периодът се очертава като изключително стабилен

Имайки предвид, че ноември вече чука на вратата, вероятно мнозина се питат какво ще им донесе новият месец. Отговорът на този въпрос можете да намерите в ноемврийския месечен хороскоп.

месечен хороскоп
За някои периодът се очертава като изключително стабилен

Ето какво сочи точният месечен хороскоп за ноември за всяка една от зодиите:

Овен
За вас представители на огнения знак Овен, се задават приятни изненади на работното ви място. Освен това ще бъдете похвалени пред колегите си, което ще ви окрили. Не се страхувайте през новия месец да се заемете с изпълнението на най-смелите си проекти. Независимо от това, че колегите ви се опитват да ви вкарат във всевъзможни интриги, то вие ще получите положителна оценка от шефовете си и солидно материално възнаграждение.

Периодът е изключително благоприятен за инвестиции и работа с ценни книжа. Можете да сте абсолютно сигурни, че подобна дейност ще ви донесе стабилни приходи. Дори можете да започнете самостоятелен бизнес с получените средства, ако сте достатъчно амбициозни. Предвид, че времето сериозно застудя, особено сутрин, вашият месечен хороскоп съветва да се обличате достатъчно топло и да не забравяте за редовния прием на витамините.



Телец
Едва ли и през новия месец ще можете да се зарадвате на така дълго чаканата стабилност. Подгответе се за многобройните ежедневни проблеми, с които ще бъдете принудени да се справите. Много е важно да съумеете да ги решите спокойно и без паника. И още един много важен съвет – възползвайте се от предложената помощ от приятели и роднини, не я отказвайте. Крайно време е да се заемете с повишаване на квалификацията ви.

Ако поради някаква причина на този етап не се интересувате от повишаване на квалификацията ви, то поне си намерете ново хоби. Не е изключено в него да откриете нова възможност за повишаване на приходите ви. След 20 ноември избягвайте важни срещи и сключването на сериозни сделки, тъй като съществува сериозен риск от провал.

Близнаци
Вашият месечен хороскоп вещае, че през ноември съдбата ще бъде изключително благосклонна към вас. През този период ще получите изключително добри предложения, постарайте се да се възползвате максимално от тях. Много е важно да не чакате да ви се случи чудо, а да действате по осъществяването на плановете ви.

През втората половина на ноември новите ви проекти ще са доста доходоносни. Ще се потопите изцяло в работата си. За сметка на това пък усилената ви дейност няма да остане незабелязана от шефовете ви и ще ви възнаградят подобаващо, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.