Месечен хороскоп за ноември 2018 – Рак, Лъв, Дева

0
643

За огромно съжаление с повишаването на доходите и разходите ви ще се увеличат

Точният месечен хороскоп ще ви разкрие какви изненади ви е подготвил месец ноември, който вече чука на вратите ни.

месечен хороскоп
За огромно съжаление с повишаването на доходите и разходите ви ще се увеличат

Ето какво вещае ноемврийският месечен хороскоп за всеки един от зодиакалните знаци:

Рак
Новият месец ще бъде изпълнен с редица изненади, които ще ви накарат да се зарадвате. Вие самите сте наясно, че за да постигнете всичко онова, което искате, е нужно да поработите доста упорито. Несъмнено ще имате моменти, в които няма да ви се иска да правите нищо, но не си позволявайте да се отпускате и за миг, ако искате да постигнете целите си.

За огромно съжаление с повишаването на доходите и разходите ви ще се увеличат и няма да имате възможността да усетите увеличението на практика. Помислете си добре за какво харчите преобладаващата част от парите си и се опитайте да намалите излишните разходи. Не си позволявайте импулсивни покупки, за които ще съжалявате на по-късен етап.



Лъв
Сега е моментът да покажете на какво сте способни на работното ви място. Ще имате доста шансове за себеизява и ако успеете да се възползвате от тях, не е изключено да успеете да повишите доходите си, сочи ноемврийският ви месечен хороскоп. Още в началото на месеца ще сключите няколко изгодни договора, които ще променят финансовото ви състояние.

Периодът е много благоприятен да дадете начало на собствен бизнес, ако планирате подобно нещо. Отнасяйте се с повишено внимание към всякаква документация. Бъдете внимателни, защото рискът от вирусни заболявания през този месец, е доста голям. Постарайте се да се предпазите от излишния стрес.

Дева
През новия месец настроението ви ще бъде доста неустойчиво. Възможни са резки изблици, агресия, сантименталност и повишена избухливост – все състояния, които не са обичайни за вас. През този месец ще се чувствате доста самотни. За да избегнете това е добре да потърсите повече хора, с които би ви било приятно да общувате.

Що се отнася до финансовото ви състояние, то спокойно може да бъде определено като стабилно. Имайте предвид обаче, че стабилността се отнася не само за приходите, а и за разходите ви. Бъдете много внимателни и не правете необмислени покупки. В противен случай рискувате да изпаднете в ситуация, в която финансите ви ще се окажат недостатъчни и няма да можете да си купите дори най-необходимото. Крайно време е да се научите да не се обличате според настроението си, а според това какво е времето навън. В противен случай ще ви се наложи да посетите лекарския кабинет, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.