Месечен хороскоп за октомври 2018 – Козирог, Водолей, Риби

0
317

На необвързаните от вас ще им бъде предоставен шанса да открият правилния човек

Новият месец вече тропа на вратата и ако се питате какво ще ви донесе той, можете да получите отговор от точния месечен хороскоп за октомври.

месечен хороскоп
На необвързаните от вас ще им бъде предоставен шанса да открият правилния човек

През месеца ви очаква палитра от емоции и приятни изживявания. Всеки е наясно обаче, че това далеч не се отнася за всички зодиакални знаци. Някои от тях ще бъдат изправени пред затруднения.

В следващите редове можете да научите на кого какво е отредил октомврийският месечен хороскоп:

Козирог
Що се отнася до работното ви място, то периодът се очертава като доста спокоен. През новия месец ще останете под светлината на прожекторите заради старите ви постижения. Ако продължите да действате със същото темпо, ще успеете да намерите време и за себе си.



На необвързаните от вас ще им бъде предоставен шанса да открият правилния човек. Нужно е само да сте в синхрон с късмета си. Не забравяйте, че ако си стоите вкъщи, няма как да очаквате да срещнете половинката си.
Онези от вас, които са имали щастието да намерят своята половинка, ще се насладят на внимание и хармония във връзката си.

Водолей
Новият месец ще бъде благоприятен за дългосрочните връзки, вещае октомврийският месечен хороскоп. Необвързаните от вас вече са изпуснали шанса си и няма какво да се направи през този период. Не се оставяйте месецът да ви разочарова заради множеството трудности, пред които ще ви изправи. Просто се справете с тях.

Всички тези трудности ще ви направят по-зрели и силни, но само в случай, че успеете да се поучите от тях. Не си позволявайте да си тръгнете по-рано от работното ви място, тъй като нещо може да се обърка и да съжалите за това.

Риби
Няма място за страхове и притеснения по отношение на кариерата ви. Дори можете да си позволите да намалите малко темпото. Ако обаче искате да развиете още повече кариерата си, ще ви се наложи да сте доста по-активни. Можете да блеснете като помогнете на колега в нужда или пък се захванете с нов проект.

Не се отчайвайте, ако във връзката ви се появят малки спорове и караници. Това е нещо обичайно за всяка една двойка. Когато проблемът е малък, се опитайте да го пренебрегнете, вместо да се задълбочавате в него. Пренаредете приоритетите си и в никакъв случай не си позволявайте да слагате на дневен ред старите спорове. Само така ще успеете да възродите хармонията във връзката ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.