Тези молитви за здраве доказано помагат

0
498

Амин!

Чудотворна икона на Божията майка, Сн: ФБ

Казвайте ги винаги, когато изпитвате нужда от помощ Свише.

Читателят на topactualno.com Денислав Стефанов сподели с нас, че преди време започнал редовно да казва тези молитви, защото бил тежко болен и вече постигнал огромен напредък в своето оздравяване. В началото само ги чел. След това ги заучил наизуст. Казва ги сутрин щом си събуди и вечер преди да заспи.

Г-н Стефанов е убеден, че ще продължи да казва тези полезни молитви, дори и когато оздравее напълно. Защото по този начин ще поддържа жива връзката си с Господ Иисус Христос и с Всевишния – Отец Творец.

Научил тези молитви, докато бил в болницата. Съпругата на пациент от същата стая ги била набрала на компютъра и нейният съпруг си ги четял тайно. Защото се притеснявал да не му се подиграват останалите пациенти.



Първата от полезните молитви е към Св. Св. Козма и Дамян.

Празникът на Светите Безсребреници Козма и Дамян е на 1 юли. Те  били лечители безсребреници и днес много помагат за оздравяване.

Молитва за здраве

Втората от лечебните молитви е към Господ Иисус Христос.

Тази молитва за здраве е към Господ Иисус Христос

След Възнесение Господне – Спасовден, Иисус Христос се възнася на Небето и сяда отдясно на своя Отец. Там седи и сега. За да се върне на Земята за Второто пришествие, когато ще съди живите и мъртвите. Както е казано в Символа на вярата.

Символът на вярата е съставен и утвърден от Светите отци и учители на Църквата по време на на Първия и на Втория вселенски събори. Символът на вярата се казва в храмовете по време на служби,  заедно с молитвата „Отче наш„.

Сърдечно благодарим на читателя на topactualno.com Денислав Стефанов, че сподели с всички нас своя опит и тези полезни молитви!

Екипът на topactualno.com пожелава успешно оздравяване на всеки от Вас, който започне да казва тези молитви! Господ да Ви пази!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.