Огромно щастие озари певицата Анелия: Честито!

0
218

Честито!

Анелия е на седмото небе от щастие, Сн: ФБ

Крайно време беше такова щастие да влезе и в живота на Анелия.

Гласовитата певица се носи на крилете на любовта.

Попфолк дивата Анелия няма да забрави този рожден ден. На 1 юли, когато е родена, била на купон в заведение. Празникът бил в своята кулминация, когато получила пръстен и предложение за брак.

От известно време Анелия има връзка с бизнесмена  Любомир Захаринов. Предприемачът изненадал своята любима като паднал на колене и я попитал дали ще се омъжи за него.Този сакрален момент се случил извън заведението.

Анелия толкова се развълнувала, че се разплакала, писа „Слава“.

Но влюбеният мъж успял да утеши певицата и двамата се върнали обратно при компанията в заведението. Обаче тяхното отсъствие не останало незабелязано и от външни хора.

А може би Анелия е сияела от щастие и то е привлякло погледите на любопитните посетители в заведението.

На видеото долу е последната песен на Анелия със заглавие „Любо(в)“. Тя е посветена на новата любов на певицата и на мъжа Любо – Любомир Захаринов. Който преди броени дни предложи на Анелия да стане негова съпруга.

В песента се пее: „Любо(в), Ти дойде и каза край на сълзите! От щастие плаче ми се! Две ръце! Как ми пълнят очите! И тебе обича ми се!“

Анелия е осъзнала, че Любомир Захариев е голямата й любов, а и той споделя чувствата на гласовитата и талантлива певица.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.