Ексклузивно: Стойчо Керев с анализ на изминалите 10 години

0
204

Браво на Стойчо Керев!

Стойчо Керев

Този епизод от култовото предаване „Новото познание“ е специален.

Той е равносметка за изминалите 10 години. Първо се роди предаването „Въпрос на гледна точка“. А след това се трансформира в „Новото познание“.

След това бяха създадени филми за големия екран. Стойчо Керев и неговият екип обиколиха страната и се срещнаха с хиляди жадни за знания българи.

На книжния пазар се появиха двете книги на българския топ журналист и продуцент. В момента той подготвя и третата книга.



През изминалите години се наложиха обичаните лектори в „Новото познание“ проф. Бойко Рангелов. Проф. Лъчезар Филипов, който за съжаление вече не е между нас. Но предаванията с неговите лекции са достъпни за всеки. Той прокара научната идея за съществуването на извънземните.

А писателят Христо Нанев отвори светогледа на българите за света на българските феномени. Преподобна Стойна. Баба Ванга и Слава Севрюкова.  Дядо Влайчо и Любомир Лулчев.

Доц. Веселина Вачкова и писателят Димитър Недков. Диригентът Йордан Камджалов.

В поредицата „Въпрос на гледна точка“ гостуваше Нели Конуей. Тя поела ангажимент да бъде гост отново, когато си дойде в България от САЩ. За да сподели своя опит с ангелите.

Не пропускайте видеото долу. Лично от Стойчо Керев ще научите още интересни и полезни факти.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.