Демон се засели в къщата на българско семейство

0
1329

Семейството подаде сигнал до Нова ТВ. Изплашените хора казаха, че нямат представа как нахалният демон се е заселил в тяхната къща

Гала събра специалисти, които прогониха досадния демон

Със случая се зае предаването „На кафе“. Водещата Гала разследва случая. Със съдействие на ТВ предаване демонът беше прогонен.

В с. Антимово, общ Видин се случват странни неща.

Малката дъщеря Симона от известно време усещала присъствието на някой невидим, който я дърпа за ръкава или я пипа по главата.

Освен ясновидката Николета Йорданова, в дома на пострадалото семейство пристигнали Ивелин Иванов – радиоестезист и свещеникът отец Александър. Те се ангажирали да изгонят натрапилия се демон.Майката Христина забременяла преди години. Родило се мъртво момиченце, което въпреки това го кръстили Рая.

Една година по-късно майката Христина ражда друго момиченце, което кръщават Симона. Симона става на 1,5 – 2 годинки, когато в дома на семейството започват да се случват странни събития.

От Игнажден до Коледа  положението станало нетърпимо.

Таванът на лятната кухня паднала на главата на малката Симона. Тя не била ранена, но се изплашила.

Малката Симона лежала в леглото и в един момент започнала да говори на някого. Казала му да престане да люлее леглото, защото на нея това не й харесва.

Бабата била в същата стая. Тя прикадила цялата къща с бял тамян, но малко по-късно на нея започнало да й става лошо.

В началото на пролетта по-голямата дъщеря Ванеса направила снимки. Снимала стената за фон, а на стената се появил образът на безплътно същество.

Тя ги показала на своята баба. Бабата изпаднала в шок.

След тези снимки, на които безплътното дете приличало на Симона, тя започнала да линее. Престанала да се храни и големи сенки се появили под очите й.

Христина научила, че в съседно село има жена,  която влиза в контакт с починалите.

Жената само попитала кой е починал. Майката обяснила, че е момиченце, което би трябвало да бъде вече на 7 годинки. Жената сложила ръка на чинийката, с която гледа и духът се появил.

Майката попитала мъртвата Рая какво иска от нея, а духът изписал „жива“.

На въпроса дали има духове в тяхната къща, духът изписал „да“.

После Христина попитала дали в тяхната къща има демон. Отговорът отново бил „да“. Неканеният демон бил жена.

Гала събра специалисти, които изчистиха дома от въпросния демон. Това са ясновидката Николета Йорданова, отец Александър и Ивелин Иванов.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.