Честито на Николина Чакърдъкова! Най-великото щастие я споходи за 5-ти път

0
413

Честито!

Николина Чакърдъкова е на седмото небе от щастие, Сн: ФБ

Талантливата българска певица Николина Чакърдъкова се радва на голямо и сплотено семейство. Което се увеличи с още един член.

Внуче № 5 е момченце. Неговите родители го нарекоха с библейското име Йоан.

Майката и бебето се чувстват прекрасно.

В социалните мрежи именитата гласовита българка лично се похвали: Вече съм баба на 5 внучета! Да ни бъде жив и здрав малкият Йоан!!! Човек е богат, когато има голямо и здраво семейство!!! Благодаря на моя син и на моята снаха за тази огромна  радост!!!“Екипът на topactualno.com поздравява Николина Чакърдъкова и цялото Ви семейство за раждането на петото внуче.

Пожелаваме на малкия Йоан да има най-прекрасното детство и да постигне огромни успехи като своята именита баба.

Николина Чакърдъкова се радва на голямо и задружно семейство. Синът й Васил и снахата Лора първи  зарадваха певицата с внуче през 2018 г. Внучката носи името на своята популярна баба Николина.

През 2019 г. дъщерята  Мария и зетят Симеон  ощастливиха гласовитата дама с второ внуче –  малкият Христо. През 2020 г. Васко и Лора дариха семейството с трето внуче. То е момченце и се казва Димитър.

През 2021 г. се роди най-малката внучка  – Силвия, припомни „24 часа“. Внучката взела медицински инструменти на прощъпалника и сега цялото семейство се надява, че момиченцето ще стане лекарка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.