Актрисата Даяна Хаджиева очаква най-великото щастие

0
229

Спокойствие и търпение

Даяна Хаджиева ще става майка за първи път, Сн: ФБ

Красивата българска актриса Даяна Хаджиева стана популярна за широката аудитория с участието й в сериала по БТВ „Скъпи наследници“ и в сериала „Братя“ по Нова ТВ.

Красивата българка е родена на 6 август 1993 г. Забременяла преди нейния 30-ти рожден ден, съвсем случайно.

Много пъти актрисата сънувала своето дете. Как си го гушка. Как се грижи за него. Само го очаква наистина то да се появи на белия свят,  споделя актрисата Даяна Ханджиева в предаването „Търси се…“ по btv.bg.

Таткото е Кристиян Ставрев. Той бил изключително нещастен в периодите, в които двамата били разделени, признава спортистът Кристиян Ставрев, а красивата Даяна допълва, че и двамата са имали периоди, в които били разколебани.



В началото на месец август 2023 г.  Даяна Хаджиева публикува снимки от нейния 30-и рожден ден. От тях става ясно, че актрисата е бременна.

Тя вече е в шестия месец. Двамата с таткото знаят  пола на тяхното бебе, но за момента  няма да го споделят, призна Даяна Хаджиева пред LadyZone.bg.

В деня, в който научила, че е бременна, Даяна спечелила кастинг за нов сериал.

Въпросният сериал не е български и за неин късмет снимките временно спрели. Актрисата е доволна, защото вече чувствала дискомфорта на бременността  и трудно изкарвала цял снимачен ден, споделя  в интервю  актрисата.

С бащата на бебето Кристиян Ставрев, се запознават случайно на нейния 24-ти рожден ден.

Тя празнувала край  басейн. Кристиян я  видял, че танцува и отишъл  при нея  с танцова стъпка. Оказало се, че същата вечер неговите приятели го изпращат за САЩ, където ще следва. Една година двамата само си писали. Когато Кристиян се прибрал за лятната ваканция, техните неща се развили  от самосебе си. Една връзка от разстояние е истинско изпитание за младите хора, но те успяват да устоят, споделя Даяна в tarsi-se.btv.bg.

Екипът на topactualno.com пожелава леко раждане на актрисата Даяна Хаджийска. С нетърпение очакваме да научим пола на бебето и неговото име.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.