Стойчо Керев разкрива тайни от нашата действителност

0
141

Браво на Стойчо Керев!

Стойчо Керев

Българският топ журналист и продуцент отново е гост в друго предаване. Става дума за „Събуди се“ по Нова Тв.

Темата на разговор са изборите за кмет и общински съветници. Но не просто самите избори, а влиянието на изкуствения интелект върху мисленето на хората и вземането на  решения.

Изкуственият интелект определено играе роля и при тези последни български  избори. Той дава пример с рекламите, с часовниците и с таблетите. Изкуственият интелект има за цел и да  ни заблуди.

Стойчо Керев е убеден, че само интуицията, която човек притежава, му помага да се ориентира правилно в посланията, които политиците  отправят. Интуицията няма как да бъде измамена. Тя е е онзи ориентир, без който ние не можем да се справяме дори и с най-простите задачи в нашето ежедневие. Интуицията няма как да ни заблуди. Но е важно да се научим да я улавяме на секундата, в която тя се прояви, обяснява Стойчо Керев.



Честността и откровеността започват да липсват в онова, което чуваме. Започваме да гледаме неща, които са подготвени и нагласени. Това, което чуваме във Варна, в Бургас, в Пловдив е приблизително все едно и също. Само лицата се сменят.

Вече е създадена машина, която е много по-убедителна дори и от човека. Тя ни управлява.  Българският топ  журналист коментира, че вече записва само с химикал важните неща. И е започнал да избягва да използва търсачката Гугъл.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на водещата и от коментарите на Стойчо Керев ще научите още интересни факти.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.