Вижте дома на родителите на Дева Мария

0
443

Амин!

Соня Анкова засне дома на Дева Мария и всеки може да види къде е родена Пресвета Богородица

Църквата определя  праведните Светите  Йоаким и Анна  като “Богоотци”. Семейството живеело в малкия град Назарет, а в миналото Назарет бил разположен на 3 дни път от Йерусалим.

Двамата имали знатно потекло. Света Анна произхождала от рода на Аарон. А Свети Йоаким от рода на Давид. Те са баба и дядо на Господ Иисус Христос.

Двамата съпрузи живеели богоугодно и пестеливо. Раздавали част от своите доходи на бедните. А друга част дарявали в храма. За тях използвали толкова, колкото да преживяват нормално.

Въпреки, че не живеели лошо, според стандарта на онези времена, над тях тегнела огромна мъка. Не можели да си родят дете. Това било огромно нещастие.



Двамата съпрузи се молели неспирно на Господ да им даде дете.

Даже дали обет, че ако бъдат ощастливени с рожба, ще го дадат да служи на Всевишния.

Един ден пред Света Анна се явил Ангел, който й казал, че нейните молитви са чути. Ще роди момиче и ще го нарече Мариам (Мария). Чрез нейната дъщеря светът ще получи спасение.

И техният обет наистина бил изпълнен. И това се случило на 21 ноември, когато Светите праведни богоотци завели малката си дъщеричка в храма. Дева Мария остава да живее там.

Домът на Светите праведни Йоаким и Анна. Мястото, на което Дева Мария е била зачената на 9 декември. Мястото, където малката Мириам се появява на белия свят на 8 септември.

Тази информация достигна до всички нас, благодарение на амбициозната Соня Анкова и нейният православен ю-тюб канал „Храм“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.