Иван Звездев приготвя чудно вкусната и страшно лесна

0
8093

Страхотна е

Чудна кавърма кебап приготвя Иван Звездев

За да изпълните рецептата на българския топ кулинар е необходимо да нарежете месото на кубчета. Лука, моркова и праз лука  на по-едри парчета.

В голяма тенджера загрявате свинска мас. Ако нямате мас, използвайте олио.  На висока температура  слагате месото да се пържи без да го разбърква в продължение на две-три минути.

При запърженото месо добавете кромид лук, праз, морков и ситно нарязана целина. Разбъркайте добре и  оставете на котлона месото да се запържва още 4-5 минути.

Посолявате и заливате с вино. Слагате дафинов лист и смлян черен пипер. След 5 минути варене, наливате 250 милилитра гореща вода. Слагате  капак на тенджерата и ястието  задушавате още 20 минути.



Чушките  нарязвате на дребно, заедно с доматите. Тях  прибавяте в края на готвенето.  Задушавате, докато ястието остане на мазнина. Сервирате го горещо.

Не пропускайте първото видео долу от култовата българска топ кулинарна поредица “Кухнята на Звездев – La Cocina Búlgara” с  рецептата за вкусна кавърма кебап.

Както винаги досега, българският топ кулинар дава много и все полезни кулинарни съвети. Те са необходими за всяко едно домакинство.

Не пропускайте и второто видео долу.

Чрез него ще научите как да си приготвите вкусна свинска кавърма.

Екипът на topactualno.com пожелава на всички добър апетит и наслада, докато си хапвате и се наслаждавате на вкусната кавърма кебап по препоръка на Иван Звездев!

***

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.