Честито на принц Уилям: Херцогиня Кейт роди второто им дете

0
377

Най-дълго чаканото и бленувано бебе в Англия се появи на белия свят. Огромно щастие за принц Уилям и херцогиня Кейт

Херцогиня Кейт роди момиченце  в 08:34  часа британско време – 10:34 часа българско време.

**********

Както предадоха от пресцентъра на британската монархия, тази сутрин, придружена от принц Уилям,  херцогиня Кейт е била ескортирана до болницата в 06:00 часа британско време – 08:00 часа българско време, за да роди второто внуче на принцеса Даяна.

kate-william
Кейт и Уилям станаха щастливи родители на малко сладко момиченце

След като почти 2 седмици британците бяха окупирали улицата пред клиниката „Сейнт Мери“ в очакване на новото кралско бебе, днес тяхното чакане беше възнаградено.



Последните прогнози бяха за момиченце, както се спрягаха и няколко варианта за името. Британците подозират, че докато кралица Елизабет е жива то няма да носи името Даяна, но Даяна ще присъства в някое от следващите имена, защото там носят по 4 или 5 лични имена.

Родителите принц Уилям и Кейт предварително не пожелали да научат пола на бебето. Те искали да бъде изненада и за тях самите, както за всички поданици на кралицата.

 *********

На 2 май 2015 г. в базиликата в Плиска беше изключително тържествено отпразнувано великото историческо и духовно събитие от българската история – 1150 години от покръстването на българите.

Първият българин, приел християнството е Свети цар Борис Първи – Покръстител, чиято памет почитаме днес.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.