2024 – годината на дървения зелен дракон

0
116

Китайците я очакват с нетърпение

2024 – годината на дървения зелен дракон, Сн: ФБ

Китайската Нова година започва с първото новолуние във Водолей. Това  означава, че тя започва на 10 февруари 2024 г.

Драконът е единственото  митологично животно в целия китайски зодиак.

Той дава шансове за постигане на  целите, свързани с личните и с кариерните амбиции.

Хората, които планират да реализират повишение и израстване в своята кариера,  ще го постигнат. Цялата  2024 г. ще даде шансове за сполучливи бракове.



Зеленият дървен дракон е щастливо животно. То олицетворява единството между Небето и Земята. Драконът притежава отлична интуиция.

Според китайската медицина Драконът отговаря за панкреаса и за стомаха.

През 2024 г. е важно да обърнете внимание на начина, по който се храните и храната, която приемате, за да избегнете проблеми със стомаха и с храносмилането.

През 2024 г. очаквайте почти мистични събития. Като среща с ваш кармичен партньор или приятел  в живота. Възможност да придобиете  слава или да получите  неочаквано наследство, например, писаха в telegraph.bg.„

2024 г., според нумеролозите, е под знака на  8-та (2+0+2+4). Числото 8  е символ на сила, на амбиции и лидерство. В същото време е свързана и с кармична разплата.

Тя може да бъде с отрицателен знак – като наказание или с положителен знак като поощрение за добри дела.

Не трябва да бъдете лоши и злобни, за да не привличате негативните енергии. Бъдете добри и състрадателни. Търсете начини да бъдете полезни за другите хора.

Един от любимите цветове на дракона е златният и зеленият. Той отключва късмета. Цветът ви помага да мислите по-абстрактно и ви насочва какво да сторите, за да привличате късмет и пари, писаха в Ретро.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.