Готова за 20 минути: Уникално вкусна омлет пица!

0
8171

Тази омлет пица става страшна вкусотия

омлет пица
Превъзходна е тази бърза и вкусна омлет пица, опитайте!

Предлагаме ви рецептата за адски бърза и неустоимо вкусна омлет пица. Какво е това чудо ли?! Наистина е чудо и сами ще се уверите в това като я вкусите. Сигурни сме, че ще останете очаровани.

Трябват ни 5 или 8 яйца, 200 грама кашкавал, сто грама шунка, 150 грама маслини, 150 грама доматено пюре, риган, олио и сол по вкус.

Този омлет пица се прави наистина скоростно и много, ама много лесно. Първо трябва да нагорещим олио в един тиган и в него да изсипем яйцата, които преди това сме разбъркали и подправили със сол и черен пипер.

Запържваме яйцата за около четири минути, докато станат готови, а след това ги преместваме в един огнеупорен съд и върху тях поставяме настъргания вече кашкавал, нарязаната шунка, нарязаните или цели маслини и доматеното пюре.



Пъхаме тази чудна вкусотия във фурната, където трябва да се пече на температура не по-малка от 220 градуса, но само толкова, колкото да се разтопи и вкусно да се разлее кашкавалът върху нея.

Това е цялата философия на тази разкошотия, която цялото семейство обожава и особено децата. Предупреждаваме ви, че ако имате малки лакомници у дома, трябва да побързате да си хапнете от този омлет пица, защото съвсем скоро ще го излапат целия.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.