Не са кроасаните! Ето я най-обичаната френска закуска! (ще си оближете пръстите)

0
273

Тази френска закуска е популярна от години в Париж

френска закуска
Превъзходна е тази френска закуска

Предлагаме ви рецептата за най-обичаната френска закуска, особено в Париж и не – това не са кроасаните, а тази фантазия, която ще ви покажем. Сигурни сме, че ще ви стане любима и ще си оближете пръстите.

Трябват ни едно яйце, две лъжици прясно мляко, два малки резена франзела, една лъжица крема сирене, малко нарязана на кубчета шунка, подправки на вкус и по желание.

Първо трябва да си вземем една по-висока порцеланова чаша и в нея да си разбием яйцето, заедно с прясното мляко. Добавяме към тях малко черен пипер и сол на вкус.

След това вътре поставяме и натрошената на залъчета франзела, крема сиренето и кубчетата шунка. Разбъркваме много хубаво всичко това и после го пъхаме в микровълновата фурна, за да се запече.



Достатъчни са му около минута, минута и нещо, за да стане съвсем готово за хапване. Ако щете вярвайте, но това нещо става просто малка фантазия, при това за никакво време.

Знаят французите как да започват деня си и смеем да твърдим, че тази закуска е наистина не само вкусна, но и дава много сили и енергия. А и държи ситост до късно, така че да не се нахвърлим като подивели вълци на бързите храни на обед. Опитайте я.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.