Кубрат Пулев преследва нова амбициозна цел: Браво!

0
291

Браво на Кобрата!

Кубрат Пулев, Сн: ФБ

Кубрат Пулев присъства на наградите на Обединен спортен клуб (ОСК) ЦСКА, където  Едмонд Назарян бе избран за най-добър спортист за 2023-та година.

В интервю gong.bg  Кобрата  коментира предстоящ двубой за световната титла. Съобщи за потенциална дата за предстоящия сблъсък.

„Очаквам да играя мач за световна титла на WBA. Трябва срещата да се проведе до 30-ти март2024 г., но може да се удължи. Господ изпитва всеки от нас колко силно желае онова, което иска да направи. Няма невъзможни неща. Дава ми се нов шанс отново за 3-ти път. Природата изпитва всеки 1 от нас“, продължава българският боксьор.

„Опитвам се с моя пример да покажа на младите, които са бъдещите шампиони. Вярвам, че ще успея в това начинание. Няма начин да няма начин, това е мотото ми. Въпросът е да го открием“, завършва шампионът Кубрат Пулев.



Не пропускайте и видеото долу.

„Мисля си понякога, защо въпреки всичко обичам толкова много България?, казва Кобрата.

България е велика не само, защото е на това географско местоположение и притежава огромни ресурси, а защото има удивителен интелектуален потенциал.

България е велика не, защото иска да доминира над другите, а защото е била цивилизационното ядро и е майка на първообраза на езика, на който днес милиони хора говорят  по света.

Хората й са с огромни сърца, които могат да обичат и да прощават!
Наши владетели са спирали нашествията в Европа на нашественици от други култури.

България е велика, защото е родила безброй таланти в науката, в културата, в изкуството и спорта!“

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.