Ясновидката Марияна за бъдещето на България

0
381

Очаквано ли е?

Марияна Николова, Сн: ФБ

Ясновидката Марияна Николаева беше победител е във 2-я сезон на риалити формата „Ясновидци“.

Ето какво видя Мариана в бъдещето на България. Сравнително спокойно ще бъде в нашата държава. Тя  която няма да фалира въпреки, че се прокламират подобни твърдения.

Ще има някаква нова привнесена икономическа криза. Тя ще доведе до проблеми в банковия и във финансовия сектор. След месец август или септември ще бъде усетена.

За щастие българите ще имат работа.



В световен план тази година ще е свързана с промени. Ще се опитат да създадат ново обединение като  Европейския съюз между някои от държавите.

При горивата – при бензина ще има известно задържане на нивата от 2023 година. Повишението няма да бъде  драстично.

За сметка на това цената на плодовете и на зеленчуците ще върви нагоре. Като цяло храната – яйца,  сирене, мляко, кашкавал, месо ще става по-скъпа, но с бавни темпове.

Положението със зърнените култури  ще бъде малко по-различно. Изкуствено  ще я задържат, за да се покачи тяхната борсова цена.

През зимата и през лятото фермерите и производителите  ще протестират, но няма да постигнат големи промени. Държавата  ще подпише споразумение с Европейския съюз за облекчаване положението в бг земеделски сектор.

По този начин част от продукцията ще бъде изнасяна по-лесно към Европа, което ще стимулира производството.

Въпреки протестите ще имаме подем в културния сектор, театри и кино. Ще трябва обаче да се обърне внимание на библиотекарите и музейните работници.

В един момент правителството ще бъде изправено пред риск да падне. Но в последния момент то ще бъде спасено.

Някаква жена ще се изяви, но не е Мария Габриел.

Още граници ще падат пред нас. Ще пуснат страната ни в Шенген и по суша.

Цените на селските и на градските имоти ще продължат да вървят нагоре, уведомиха от telegraph.bg.

Ще приемем еврото през 2025 г. Дори ще има идея това да стане и по-рано. Няма нищо страшно за България, но може да имаме по-дълъг период, в който двете валути ще действат паралелно. Въпросът е друг, че реално до 2027 година, докато не спрат войните, икономиката ни няма да се движи добре. А до 2033 година предстоят големи промени за Европа в икономически и геополитически план.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.