Ето защо тези българки взривиха нета (+видео)

0
232

Уникален и нетипичен поздрав

Тези българки почетоха 3-март така

За отрицателно време видеото обиколи социалните мрежи.

Три млади българки направиха необичайна фотосесия.

По случай националния празник 3-ти март те облякоха рокли в цветовете на българския трибагреник. И се снимаха на Белоградчишките скали.

Нарекоха ги „летящите рокли“.



Естествено коментари не липсваха. Според някои българи тяхната изява е наистина родолюбива. Според други не е. Даже ги определиха като кичозни. Всеки има право на свое лично мнение.

В София от 16-етажен блок спуснаха трибагреник, дълъг 20 метра. Отново на 3-ти март.

„Уникално е и е красиво . Всеки ден, когато българин погледне това нещо, трябва да трепне“, коментира Николай Георгиев –   инициатор на родолюбивата идея българското знаме да бъде спуснато от фасадата на блока.

Преди години кметът на село Драгановци, което се намира на пътя между Габрово и Севлиево, накарал българският трикольор да се вее от всяка къща целогодишно. За тази инициатива припомниха сем. Димитрови. Вероятно те имат къща във въпросното село. Защото с огрома гордост и гордост разказаха за това дело.

Български трикольор с дължина 300 метра и тази година беше част от тържествата по случай националния празник.

На Шипка президентът Румен Радев каза:

„Скъпи съотечественици,
Горд съм, че в деня на Националния ни празник 3 март виждам толкова много родолюбиви българи на Шипка.
Тук, на увенчания с вечна слава връх, подвигът на воините от армията на руския император Александър Втори, застанали рамо до рамо с българските опълченци, отвори пътя към българската свобода. Тук, пред очите на целия свят, в камък и кръв бе предначертано нашето бъдеще.“

Екипът на topactualno.com  пожелавана всички българи духът на национализъм и патриотизъм да завладяват всички българи не само на националните празници, а винаги!


***

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.